ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : İKTİBAS / Muhtelif Mevzûlar, Yazarlar, Yazılar
Okunma Sayısı: 3666
Yazar: Esra Elönü
EBÛ CEHİL HANGİ PARTİYE OY VERİRDİ?

Dilin idamı haksızlıkta susmandır Ey Ümmet! Bu sefer o başı yedirme!Adamın kalbi sinek avlıyor o derece boşa atıyor.

Düşünüp beyin sıvası dökmeye lüzum yok. Ayağına kan bulaşmasın diye sandığa oturup kürek çeken adamlar  bir parti yine Peygambere hakaret edip dağ havası almış gibi rahatladılar. Kardeşlik çağrısında kim detone oluyorsa onun kulağı kana aşina. Bunlar kan duymak istedikleri yerleri barışla kan dıran sefil adamlar. Ebu Cehil’in cahili değiller en azından köpekleri havlatan o kemikleşmiş Hz. Muhammed düşmanlığı hakkında alçak lisansları var. Ebu Cehil tesislerinde din len dikleri için barış peygamberinin de yorgunu oluyorlar.

Dört beş gün önce. Diyarbakır Yenişehir belediyesinin astığı afişleri gördüm. Allah’tan iç sesi hoparlöre veren bir sistem yok . Anladınız. O kadar profosyonel leşler ki hakaret ilhamı yurt dışından rötarsız geliyor. Danimarka.. Ahlak erdem vicdan çizgisini bilmeyen karikatüristlerden ilham alımı. Kanı, kutsalı nerde görseler altını ahlaksızlıkla çizen bu adamların istediği barış da pimli. Şimdi, Van’da kan akıttıkları musluklar ne oldu ? Bu kan tesisatçılarını unuttunuz mu? Yapalım, tahrik edelim üstüne bir de sırıtalım fazla gelirse özür dileriz taktiği yine denendi.

Kafatasçı kitle umurumda değil de ben seçim öncesi dindar kürtlere seslenişimi tekrar güncellemek istiyorum.

Ne oldu Ey Kürt kardeş, şefaatçi olması için Allah’a yalvardığın Peygamberi, Ebu Cehil gibi kalp diye taşıdıkları işkembeyle aşağıladılar sen ne yapacaksın? Bu oyunun içinde oyun olacak mı?

Kutsalını ve inandıklarını bu kanalizasyon borularından temizleyecek misin? Ebu Cehil yaşasaydı bunlarla gurur duyardı diyeceğin iyi derecede şerefsizlik abidesi sözlerinin peşinden gidecek misin?

Ne oluyor Allah aşkına.. Demirtaş efendi o ilkel barış savunuculuğunun yanında inanana hakaret etmeyi sandık promosyonundan sayacak galiba.  Her seçim öncesi sen neye inanıyorsan orayı hedef alan, sen secdedeyken senin secdene karşı pusuya yatan adamların partisine oy vermeye devam mı?

Sonra da özür diliyorlar. Yani rezilliklerinin o battal boy sefaletlerinin farkına varmışlar. Peki özürlerini kabul edecek misiniz? Nemrut gibi Cehillerin de göğsünü kabartan bu adamların alçağında durmak şereftir demeyecek misin? Nemrut yaşasaydı İbrahimleri nasıl gömdüğünü görseydi seninle gurur duyardı bravo. Dindar kürtleri yakacağınız onların yüreklerini parçalayacağınız günlere kaldırın kadehlerinizi, ah ile dağlanmış anneleri görmek için Allah’ın dağlarını nasıl parsellediğinizi eşkıyalarınızı nasıl barışa havlattığınızı görüp eğlenin. Ey Kürt anneleri, o barajın kaç yavrunun kanıyla gark olacağını bilin. Bunların adam gibi siyaset yapacağını mı sanıyorsunuz?  Bunlar  İbrahim’in ateşine su taşıyan barış karıncalarını ezip gömen adamlar. Bunlar Yasin’in ateşinde oy ızgarası yapan caniler. Bunlar Nemrut’un adamları. Bunlar dağda çiçek değil ölüm bitsin diye yırtınan kuduran sefiller.

İşte hepsi bu..

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Esra Elönü
20-10-15
E mail: haber7.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
EBÛ CEHİL HANGİ PARTİYE OY VERİRDİ?
Online Kişi: 19
Bu Gün: 253 || Bu Ay: 1.636 || Toplam Ziyaretçi: 2.228.568 || Toplam Tıklanma: 52.239.526