ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / HABERLER
Okunma Sayısı: 3048
Yazar:
AHMET ARİF DENİZOLGUN HAKK'A YÜRÜDÜ

AHMET ARİF DENİZOLGUN HAKK'A YÜRÜDÜ

Büyük İslam Alimlerinden Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri'nin torunu ve Süleymanlı Cemaatinin lideri ulaştırma eski bakanlarından Arif Ahmet Denizolgun 61 yaşında hayatını kaybetti.  Sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenilen Denizolgun'un ani vefatı büyük üzüntüye neden oldu. Kanaat önderi Arif Ahmet Denizolgun'un, 03.00 sıralarında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı, ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtiliyor.

KİMDİR?

Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri'nin torunu 1955 İstanbul doğumlu olan Arif Ahmet Denizolgun, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi bugünkü adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi. Ardından Columbia Üniversitesi Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümünden mezun oldu ve Serbest Mimar ve Müteahhitlik yaptı. 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştırma Bakanlığı yaptı. 4 Ağustos 1998 - 11 Ocak 1999 tarihleri arasında Ulaştıma Bakanlığı görevinde bulunan Denizolgun, bu dönem içerisnde dürüstlüğü, ve projeleri ile dikkat çekti.  Denizolgun, NATO Komisyon Başkanlığı, Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerinde bulundu.

Haberin kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
08-09-16
E mail: yeniakit.com.tr
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
AHMET ARİF DENİZOLGUN HAKK'A YÜRÜDÜ
Online Kişi: 23
Bu Gün: 306 || Bu Ay: 4.860 || Toplam Ziyaretçi: 2.212.819 || Toplam Tıklanma: 52.083.547