ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : DÜNYADA NELER OLUYOR / İSLÂM ÂLEMİ
Okunma Sayısı: 2049
Yazar: Murat Bahadır Akkoyunlu
KÜRESEL ÇETENİN, PLANLARINI TÜRKİYE ALT ÜST ETTİ

KÜRESEL ÇETENİN, PLANLARINI TÜRKİYE ALT ÜST ETTİ

KÜRESEL ÇETENİN, PLANLARINI TÜRKİYE ALT ÜST ETTİ.. KATAR ÜZERİNDEN SALDIRIYA GEÇTİLER. İŞTE ŞOK GERÇEKLER..

Kanal A'da yayınlanan ve moderatörlüğünü Mehmet Toprak'ın yaptığı A Politik programına katılan Siyaset Bilimci Murat Bahadır Akkoyunlu, Körfez'de yaşanan Katar krizini ve Katar'ın neden hedef alındığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


İşte Murat Bahadır Akkoyunlu'nun değerlendirmelerinden önemli satırbaşları;

ERDOĞAN'IN MÜTHİŞ BİR CÜMLESİ VARDIR...

Suudi Arabistan bundan bir kaç yıl önce Katar'a yönelik bir hamle yaptığında Erdoğan'ın kurduğu bir cümle vardı: "Yeni Kerbelalar istemiyoruz"

Aslında olay tam da budur. Hz. Hüseyin'in kuşatılmışlığı kimler tarafından hangi amaca yönelik yapıldıysa, bugün Katar'ın kuşatılmışlığının siyaset bilimi açısından hiç bir farkı yoktur.

TÜRKİYE POZİSYONUNU DEĞİŞTİRMEYE MECBUR OLDU

BOP projesini Türkiye akamete uğrattı. Küresel çetenin Türkiye'yi yanına alarak uygulamak istediği bir projeydi BOP. Olayları doğru analiz edebilmek için şunu bilmeliyiz. Yeni şekillendirilen BOP projesinde sınırları değiştirilmek istenilen ülkelerden biri de Türkiye idi.

Bu olay gazetelerde, televizyonlarda yer almadı ama 1999'da ABD'den Türkiye'ye bu talimat geldi.

Türkiye kendisine yönelik bu tehditte oyunu bozdu. O döneme kadar sömürgeydik biz. Kendimizi koruyabilmek için kanatları altına girdiğimiz küresel çete Türkiye'nin sınırlarını değiştirmeye yeltenince Türk devleti pozisyon değiştirmeye mecbur oldu.

SIKINTILI SÜREÇLERİN HEPSİNDE KATAR TÜRKİYE'NİN YANINDA DURDU

Küresel çete Türkiye'ye karşı savaş açtı. Erdoğan'ı öldürmeliydiler! Türk Silahlı Kuvvetleri birçok darbeyi bertaraf etti. Sonra hatırlayın MİT Müsteşarına operasyon başladı sonra Gezi olayları başladı. Operasyon çektiler Türkiye'ye.

Bütün bu süreçler boyunca Körfez ülkelerinden Katar ve Kuveyt Türkiye'nin yanında durdu.

Katar 1871'de Osmanlıya tabii olmuş bir ülke ve dedelerinin tavsiyesi var sakın Osmanlı'dan ayrılmayın diye. Ortadoğu'daki Araplar Türklerin düşmanı değildi ki. Fakat necid çöllerinin eşkıyalarından bazılarını İngilizler o zamandan parayla ve emirlik vaat ederek satın almışlardır.

1. Dünya Savaşı sonrası çevremize yerleştirilen yönetimlerde bir tek özellik aranmıştır o da Türklere düşmanlıktır.

KATAR VE TÜRKİYE'NİN KADERLERİ BİRLEŞTİ

Katar ve Türkiye'nin kaderi birleşti. Türkiye'nin en önemli müttefiki Katar. Türkiye'nin elinden Katar'ı almazlarsa Ortadoğu'da terör merkezini oluşturamayacaklar. Bunun için de kullanabilecekleri ellerindeki tek aygıt Suud aşiretidir.

Terör örgütlerini destekliyor diyorlar Katar'a. Terör örgütlerini üreten ABD'dir. DEAŞ da onlarındır, Taliban da onlarındır, El Kaide de onlarındır. Bu terör örgütleri işgal bahaneleridir. Bölgeleri dizayn etmek için kullanılırlar. Türkiye hadsizlik edip bu planlara müdahale etmektedir!

"Sen Türkiye'yi destekleme benim Ortadoğu projeme dahil ol" diyor Katar'a küresel çete! Sen benim kanatlarımın altına gel de mevcudiyetini devam ettir diyorlar Katar'a.

TÜRKİYE'NİN BU DURUŞUNA KARŞI ÇIKAN ARAP AŞİRETLERİ GÖREVDE 1 YILDAN FAZLA DURAMAZ!

Türkiye'nin suçu Hz. Muhammed (s.a.v) Mustafa'nın şahsiyetiyle mütenasip bir devlet duruşuna inkılap etmiş olmasıdır. Kurtaran, Müslümanları öldürmeyen, Müslümanların aleyhine İslam düşmanlarıyla ittifak yapmayan, hep dünya 5'ten büyüktür diyen ve oyun bozan bir Türkiye ve buna destek veren Ortadoğu halkları... Sadece Katar değil, yarın göreceksiniz Türkiye'nin bu duruşuna karşı cephe alan hiç bir Arap aşireti görevde 1 yıldan fazla duramaz! Göreceksiniz bunu ümit ederim ki Katar Şeyhi Trump'a sen buraya gel der!

Trump nasıl bir cehennemin içine Amerika'yı soktuğunu görecektir! Ümit ediyorum ki bundan sonra Arap halkları kiminle beraber olmaları gerektiğini görmüşlerdir.

Suud neye bulaştığını bilmiyor. Suud zamane Muaviyesi olmuştur.

AVRUPA'DAKİ TERÖR SALDIRILARI

Küresel çete İngiltere'ye BOP'ta benim yanımda duracaksın kenara çekilemezsin dedi. İngiltere'de olan terör saldırılarının sebebi budur. Hollanda ve Fransa'ya da bunu dediler.

BUNLARIN HER ŞEYİ SAHTE!

Sayın Kılıçdaroğlu, "Lütfen küresel aktör bölgesel lider olmaktan vazgeçin, Küresel çete Türkiye'ye hangi senaryoyu yazıyorsa onun içine dönün, yürümekten aciz başbakanların memur maaşlarını ödeyebilmek için Türkiye'nin vilayeti kadar ülkeden 1 milyon doları dilenmek zorunda kaldığı durumlara dönün. Lütfen vesayet altında bir ülke olun ki işgal edilmeyeniz" diyor.

Bunların her şeyi bahane. Bunların Aleviliği de sahte, bunların sünniliği de sahte, bunların sağcılığı da solculuğu da sahte, ilericiliği de sahte, gericiliği de sahte, muhafazakarlığı da sahte, kemalistliği de sahte, Atatürkçülüğü de sahte. Bunlar klozet kapağı misali küresel çetenin ellerine tutuşturduğu şablonlarla Türkiye'nin halkını bölümlere ayırmış birbiriyle çatıştırmaktan siyasi ikmal peşinde koşan rantiye takımıdır!

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar: Murat Bahadır Akkoyunlu
09-06-17
E mail: http://yalanyazantarihutansin.net
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
KÜRESEL ÇETENİN, PLANLARINI TÜRKİYE ALT ÜST ETTİ
Online Kişi: 25
Bu Gün: 151 || Bu Ay: 9.374 || Toplam Ziyaretçi: 2.201.042 || Toplam Tıklanma: 51.941.597