ÂYET-İ KERÎME
Ey Peygamber! Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hrıstiyanlar da senden asla hoşnut olmayacaklardır.
Bakara, 120.
HADÎS-İ ŞERİF
Dünya tatlı ve caziptir. Allah sizi dünyada egemen kılacak ve nasıl davranacağınıza bakacaktır. Dünyadan ve kadınlardan sakının.
Müslim, Rikak, 99.
SÖZÜN ÖZÜ
Bir düşünce için ölümü göze almak, kendini feda ediş değil; hayatı anlamlandırmaktır.
İsmet Özel
Kategori : / DÜNYADA NELER OLUYOR
Okunma Sayısı: 2897
Yazar:
HAÇLI İTTİFAKININ RESMİ

HAÇLI İTTİFAKININ RESMİ

Siyonist devlet İsrail, dünyanın gözü önünde bebek, çocuk, kadın demeden Filistinli Müslümanlara bombalar yağdırırken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Batının sessizliğine, “Yeni bir Haçlı İttifakı ile karşı karşıyayız” şeklinde tepki göstermişti. Batılı emperyalist ülkelerin terörist devlete verdiği desteği gösteren rakamlar ise Başbakan Erdoğan’ı destekler nitelikte. Hıristiyan aleminin en güçlü ülkeleri konumundaki ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa başta askeri alanda olmak üzere her konuda İsrail’e yardımda bulunuyor.  

MÜSLÜMANLARIN BAŞINA İNGİLTERE MUSALLAT ETTİ

Katil devleti Ortadoğu’ya, bununla beraber Müslümanların başına İngiltere musallat etti. Osmanlı’nın çökmeye başlaması ile Filistin’i hakimiyet altına alan İngiltere kademeler halinde binlerce Yahudi’yi Filistin’e göç ettirdi. Bununla da kalmayan İngiltere, Siyonist teröristlere askeri eğitim ve yardımda bulundu. Çeşitli olaylar ve aşamalardan sonra İsrail devleti 1948 yılında kuruldu.

ABD, 65 YILDA 121 MİLYAR DOLAR YARDIM YAPTI

Terörist ülke İsrail’in en büyük destekçisi bilindiği üzere ABD. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun geçtiğimiz günlerde dile getirdiği “Askeri kapasitemizi Amerika Birleşik Devletleri sayesinde geliştirdik; başarımızı onların maddi desteğine borçluyuz” sözleri bu desteği onayladı. ABD Kongresi raporlarına göre, ABD son 65 yılda İsrail’e 121 milyar dolar gibi devasa miktarda yardım yaptı. İsrail’in kullandığı üstün teknoloji savunma sistemleri ABD’nin maddi ve teknik yardımları ile yapıldı. Bunun yanında imzalanan anlaşma gereği Amerika, 10 yılda toplam 30 milyar dolar İsrail’e askeri yardım yapacak.

NÜKLEER SİLAHLARI FRANSA DESTEĞİ İLE YAPTILAR

Ortadoğu’da nükleer silahlara sahip tek ülke olan İsrail’e, bu konuda Fransa destek vermişti. Bu kapsamda İsrail, 1950’li yılların sonuna doğru Fransa’nın desteğiyle gizli bir nükleer reaktör geliştirilmeye başlanmıştı. 1960’lı yıllarda ilk nükleer silahlarını imal ettiyse de eski bir İsrail nükleer bilimci olan Mordechai Vanunu tarafından 1986 yılında İngiliz basınına yapılan ifşaatlara kadar kesin olarak bilinememişti. İsrail’in halihazırda 75 ile 400 nükleer savaş başlığına ve bu başlıkları taşıyabilecek füze, uçak ve denizaltı fırlatma sistemlerine sahip olduğu biliniyor.

ALMANYA’DAN HEM PARA, HEM DE NÜKLEER DENİZALTI

Alman Başbakan Merkel ise İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin birkaç gün önce, “İsrail’in kendini savunma hakkı bulunuyor. Almanya olarak İsrail’in yanındayız” demişti. Almanya’da yayınlanan haftalık dergi ‘Spiegel’in internet sitesinde 2011 yılında verilen habere göre, İsrail, nükleer bomba ile de donatılabilen üstün teknoloji Alman denizaltılarını alabilmek için Alman devletinden 135 Milyon Avro yardım aldı. 4 yıl içinde ödenecek teşvik Almanya’nın 2012 bütçesinde, ‘Siyonist İsrail’in savunma sistemlerinin teminine katkı’ ibaresi ile yer almıştı.  2012’de yapılan anlaşma gereği İsrail, bin 500 kilometre menzilli 4 adet nükleer başlıklı füze taşıma özelliğine sahip Dolphin tipi denizaltılardan iki adet almıştı. İsrail ayrıca, 1998 yılından bu yana kullandığı 3 nükleer denizaltısını da Almanya’dan satın almıştı.

Yazının kaynağına ulaşmak için tıklayınız.

Yazar:
20-07-14
E mail: habervaktim.com
 
 
Yorumlar: 0
Bu yazı için henüz yorum yapılmamıştır.
HAÇLI İTTİFAKININ RESMİ
Online Kişi: 12
Bu Gün: 4 || Bu Ay: 6.516 || Toplam Ziyaretçi: 2.215.890 || Toplam Tıklanma: 52.122.089